Elisabeth

Erwten spread

Deze erwten spread is perfect voor op de boterham of als aperitief. Het is ook eens iets anders dan de standaard hummus met kikkererwten.

10 minuten

Moeilijkheid

Makkelijk

Invriesbaar

Ja

Food prep

Ja

Ingrediënten

  • 1 blik witte bonen
  • 150 g erwten
  • peper
  • zout
  • 1 kl limoensap
  • 1 el verse munt
  • 2 el olijfolie

Benodigheden

  • Blender of keukenmachine optioneel

Bereiding

  • Giet de boontjes af en spoel de diepgevroren erwten onder warm water tot ze ontdooid zijn (of blancheer ze 1 minuut).
    1 blik witte bonen, 150 g erwten
  • Mix alles fijn in een blender of plet met een vork.
  • Breng op smaak met peper, zout en limoensap.
    peper, zout, 1 kl limoensap, 1 el verse munt, 2 el olijfolie
Elisabeth

Elisabeth

Elisabeth is psychologe, mama van twee en eco-blogger. Sinds 2013 inspireert ze mensen met plantaardige receptjes en eco-tips. Daarnaast schreef ze het boek: Planteneters, een boek over duurzaam opvoeden, inclusief een hoop vegan recepten.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties